x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fiica lui Bob Geldof, ucisă de regimul alimentar prea drastic?

Fiica lui Bob Geldof, ucisă de regimul alimentar prea drastic?

09 Apr 2014   •   18:07
Fiica lui Bob Geldof, ucisă de regimul alimentar prea drastic?

Moartea bruscă a fiicei lui Bob Geldof, Peaches, la vârsta de 25 de ani, ridică numeroase semne de întrebare, unii specialişti afirmând că vinovat de stopul cardiac ar putea fi regimul alimentar pe bază de fructe, adoptat de tânără.

Autopsia efectuată asupra cadavrului fiicei lui Geldof s-a dovedit neconcludentă, după cum a anunţat miercuri poliţia, care a precizat că aşteaptă rezultatele analizelor toxicologice.

Apariţiile lui Peaches Geldof au atras atenţia tabloidelor britanice acum două luni: unele afirmau că prezentatoarea TV era foarte slabă, iar bloggerii erau îngrijoraţi pentru sănătatea ei. Ea povestise în 2011, în revista Ok!, despre regimul alimentar adoptat. Declara atunci că mânca fructe şi supă miso (pe bază de soia) săptămâni întregi. “Fac suc şi beau de trei ori pe zi...Uneori ţin regimul o lună”, spunea ea.

Un specialist de la British Dietetic Association a tras atunci semnalul de alarmă, scrie RadarOnline. “Să te hrăneşti doar cu fructe este un regim periculos! Peaches riscă să se aleagă cu disfuncţii electrolitice ce ar putea duce la un stop cardiac! După un asemenea regim rapid se pierde masă musculară, dar şi organele interne sunt afectate”, arăta el.

Tânăra, jurnalistă şi prezentatoare, mamă a doi copii, a fost găsită moartă luni după-amiază în locuinţa sa din Kent (sud-estul Angliei). Decesul său a fost calificat drept “nu unul suspect, dar inexplicabil şi brusc” de către poliţie, precizează AFP.

Peaches Geldof este cea de-a doua fiică a lui Bob Geldof, interpret cunoscut şi pentru implicarea sa în acte umanitare, şi a Paulei Yates, prezentatoare de televiziune decedată în urma unei supradoze de heroină în 2000.

Cântăreţul irlandez şi familia sa s-au declarat de neconsolat după decesul lui Peaches.
Blondă, diafană, Peaches era căsătorită din 2012 cu un interpret de rock, Thomas Cohen, cu care avea doi copii, în vârstă de 23 şi 11 luni.

După o tinereţe turbulentă, petreceri înlănţuite şi excese, tânăra se liniştise şi declara că şi-a găsit fericirea în maternitate, chiar într-un articol scris pentru revista “Mother and Baby”, dat publicităţii marţi, a doua zi după decesul acesteia.


×
Subiecte în articol: Bob Geldof Peaches Geldof