x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fiica lui Paul McCartney creează pentru JO

Fiica lui Paul McCartney creează pentru JO

de Anca Aldea    |    15 Iul 2010   •   00:00

Ţinuta oficială pe care o vor purta sportivii britanici la viitoarele Jocuri Olimpice şi Paralimpice de la Londra, din 2012, va fi creată de fiica lui Paul McCartney, Stella. Celebra creatoare de modă a fost numită, ieri, director de creaţie pentru echipa Marii Britanii, principala sa misiune constând în designul echipamentului de competiţie, al celui de prezentare, precum şi al ţinutei pe care o vor purta sportivii în Satul Olimpic.

Este pentru prima dată în istoria JO când un designer vestimentar va colabora cu un brand de articole sportive - în cazul de faţă Adidas. "Trebuie să lucrez cu siluetele cele mai diverse, nu cele obişnuite podiumurilor de prezentare. Aceasta este marea provocare, dar mai sunt alte un milion, între care şi aceea că ţinutele trebuie să arate bine şi la televizor, dar să fie şi comode", a declarat Stella pentru cotidianul online The Times.

Fiica lui Paul McCartney a mărturisit tabloidului Daily Mail că este recunoscătoare pentru şansa care i s-a oferit: "Este o oportunitate unică în viaţă să ţi se ofere să fii director de creaţie pentru echipa ţării tale, mai ales atunci când ţara ta va găzdui acest eveniment sportiv".

×
Subiecte în articol: externe