x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fiica lui Sarah Palin, ameninţată cu moartea

Fiica lui Sarah Palin, ameninţată cu moartea

24 Noi 2010   •   09:47
Fiica lui Sarah Palin, ameninţată cu moartea
Bristol Palin, fiica liderului ultraconservator republican Sarah Palin, a primit ameninţări cu moartea, în condiţiile în care urma să participe marţi seara la finala Dancing with the Stars, un concurs de dans difuzat de postul de televiziune ABC.

Site-ul TMZ a anunţat că securitatea lui Bristol Palin şi a partenerului ei de dans, Mark Ballas, a fost revizuită, după ce fiicei fostului guvernator al statului Alaska i-au fost adresate ameninţări cu moartea.

Oficiali ai emisiunii l-au somat pe Ballas să nu mai posteze mesaje pe contul său de Twitter, deoarece acest lucru ar intensifica fanatismul unora.

Tot potrivit site-ului TMZ, citat de Mediafax, o scrisoare timisă săptămâna trecută lui Bristol Palin conţinea o pudră albă. În urma analizelor, această substanţă s-a dovedit a fi talc.

"Toată lumea este agitată. Este doar un concurs de dans, dar a devenit o nebunie", a declarat o sursă neidentificată pentru TMZ.

"Nu facem niciun comentariu asupra acestei poveşti", a declarat o purtătoare de cuvânt a emisiunii, a cărei finală urma să aibă loc marţi, ziua în care apare noua carte a lui Sarah Palin, "America by Heart: Reflections on Family, Faith and Flag".

Palin, care nu a spus în mod clar dacă intenţionează să candideze pentru obţinerea învestiturii republicane în alegerile prezidenţiale din 2012, a început, în aceeaşi zi, un turneu în Statele Unite, pentru promovarea cărţii sale.

×