x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fiica lui Tony Blair a detaliat pe Internet vacanta familiei

Fiica lui Tony Blair a detaliat pe Internet vacanta familiei

de Irina Cristea    |    04 Aug 2008   •   00:00
Fiica lui Tony Blair a detaliat pe Internet vacanta familiei

Fiica fostului premier britanic Tony Blair, Kathryn, a provocat o alerta de securitate, dupa ce simbata noaptea a postat pe Internet detalii despre vacanta familiei sale, informeaza Sunday Express.

Fiica fostului premier britanic Tony Blair, Kathryn, a provocat o alertă de securitate, după ce sîmbătă noaptea a postat pe Internet detalii despre vacanţa familiei sale, informează Sunday Express.

 
Kathryn a profitat de faptul că reţeaua de socializare Facebook, în care a ajuns să figureze şi profilul ei personal, era lăsată deblocată şi a dat detalii despre vacanţa petrecută cu familia în Malaysia. Acest lucru a permis accesul la unele informaţii sensibile despre tatăl ei, fostul premier britanic Tony Blair, precum şi al celorlalţi membri ai familiei sale. Experţii se tem că aceste informaţii ar putea fi uşor manipulate de grupări teroriste sau de alţi infractori, punînd în pericol siguranţa familiei fostului premier, pentru care contribuabilii britanici plătesc anual 2 milioane de lire sterline (aproximativ 2,5 milioane de euro), scrie Sunday Express.

 
ŢINTĂ IMPORTANTĂ. Deşi Blair e considerat o ţintă importantă pentru rolul său de emisar în Orientul Mijlociu, Kathryn dezvăluie în profilul său toate detaliile despre vacanţa luxoasă din Malaysia a familiei Blair, precum şi despre o recentă întîlnire cu echipa de fotbal Chelsea. Kathryn nu este însă la prima "abatere" de acest gen. În pofida avertizărilor repetate referitoare la furturile de identitate, ea a dezvăluit, în perioada în care tatăl său era premier, detalii secrete despre şcoala unde învaţă, precum şi despre prietenii ei şi ziua sa de naştere. Surse din cadrul serviciilor de securitate britanice au confirmat că fiecare membru al familiei Blair, precum şi prietenii lor apropiaţi au fost întotdeauna informaţi în legătură cu protocoalele de securitate stricte, în special în timpul călătoriilor în străinătate.         

×
Subiecte în articol: externe blair familiei