x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dorel de Indonezia. Un om de serviciu a făcut scrum SUPER-NAVA, mândria flotei militare, abia ieşită din producţie (VIDEO)

Dorel de Indonezia. Un om de serviciu a făcut scrum SUPER-NAVA, mândria flotei militare, abia ieşită din producţie (VIDEO)

02 Oct 2012   •   15:15
Dorel de Indonezia. Un om de serviciu a făcut scrum SUPER-NAVA, mândria flotei militare, abia ieşită din producţie (VIDEO)

KRI Klewang, mandria flotei Indoneziene, abia iesita din productie, a luat foc si s-a facut scrum, in timpul unei operatiuni de intretinere. Nava avea 63 de metri lungime, avea capabilitati STEALTH (invizibila pe radar), era purtatoare de rachete si iesise din productie pe 29 august 2012. Doar patru astfel de nave au fost comandate, KRI Klewang fiind prima care imbratisa apele indoneziene. Autoritatile suspecteaza ca un om de serviciu nu a umblat corect cu substante inflamabile aflate la bord. Situatia nu este una singulara, americanii au pierdut un submarin nuclear in aproape acelasi fel.

Fortele Navale Indoneziene, cu nervii praştie. Un om de serviciu a reuşit să incendieze o SUPER-NAVA, mândria flotei, abia ieşită din producţie (VIDEO)


×