x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fosta soţie a lui Strauss-Kahn declară că tot ce spune mama lui Tristane Banon este fals

Fosta soţie a lui Strauss-Kahn declară că tot ce spune mama lui Tristane Banon este fals

de Marina Constantinoiu    |    21 Iul 2011   •   13:26

Brigitte Guillemette, fosta sotie a lui Dominique Strauss-Kahn, care se pregateste sa depuna plangere impotriva mamei tinerei care il acuza pe acesta de tentativa de viol, declara ca nimic din ce spune Anne Mansouret nu este adevarat, relateaza Le Nouvel Observateur in editia online.

"Nimic din ce spune aceasta femeie nu este adevarat: eu nu sunt o apropiata a sa, fiica mea Camille nu a fost niciodata prietena lui Tristane Banon. Toate afirmatiile pe care ea mi le atribuie sunt false", a afirmat Guillemette, intrebata de ce a decis sa depuna plangere pentru calomnie impotriva lui Anne Mansouret.

Scriitoarea Tristane Banon, fiica lui Anne Mansouret si fina lui Brigitte Guillemette, l-a acuzat pe Strauss-Kahn ca a incercat sa o violeze in februarie 2003, in cursul unui interviu, iar Parchetul din Paris a demarat o ancheta preliminara. Anne Mansouret si-a exprimat regretul, dupa arestarea lui Strauss-Kahn la New York, ca a convins-o pe fiica sa sa nu depuna plangere dupa presupusa agresiune. Intre timp, ea insasi a recunoscut ca a avut o relatie intima cu Strauss-Kahn.

"Nu eu am convins-o pe Tristane Banon sa nu demareze o actiune in justitie. Daca astazi depun o plangere, este pentru a incerca, pe cat posibil, sa restabilesc adevarul si sa mentin linistea noastra", a mai spus Guillemette, care a adaugat ca nu are decat o singura obsesie, si anume linistea fiicei sale, Camille.

×