x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Un fotbalist belgian a intrat, în viteză, cu bolidul său Porsche, în magazinul unei benzinării. Vezi rezultatul (VIDEO)

Un fotbalist belgian a intrat, în viteză, cu bolidul său Porsche, în magazinul unei benzinării. Vezi rezultatul (VIDEO)

09 Oct 2012   •   12:29
Un fotbalist belgian a intrat, în viteză, cu bolidul său Porsche, în magazinul unei benzinării. Vezi rezultatul (VIDEO)

Fotbalistul belgian Jonathan Legear, ce activează în Rusia, la gruparea de primă divizie Terek Groznâi, a intrat cu mașina sa sport, marca Porsche, în magazinul unei benzinării din orașul belgian Tongeren, rănind ușor un client și provocând pagube estimate la 300.000 de euro.
Imaginile suprinse de camerele de supraveghere arată cum, scăpat de sub control, bolidul a intrat în viteză pe lângă pompele de benzină, spulberând un scuter, apoi prin ușa glisantă, printre rafturi, înfigându-se în casele de marcat, unde aștepta un client care se pregătea să plătească. O șansă imensă a făcut ca nimeni să nu fie grav rănit.
Cerându-și scuze pentru incident, Legear susține că era doar „puțin băut” și că accidentul se datorează faptului că ar fi apăsat, din greșeală, pedala de accelerație, în loc de frână. El riscă închisoarea, pe lângă sancțiunea ridicării permisului, dar, până la proces, i s-a permis să părăsească țara și să se prezinte la echipa sa de club.

Un fotbalist belgian a intrat, în viteză, cu bolidul său Porsche, în magazinul unei benzinării
fotbalist belgian jonathan legear porsche benzinarie accident

×