x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fotbalul îl trimite pe preşedintele Serbiei în instanţă

Fotbalul îl trimite pe preşedintele Serbiei în instanţă

de Irina Cristea    |    17 Noi 2009   •   00:00

Pentru că a sărbătorit cu şampanie, în tribună, victoria naţionalei de fotbal a Serbiei în faţa României, liderul de la Belgrad va compărea în faţa justiţiei, fiind acuzat de "comportament necorespunzător".

Potrivit site-ului b92.net, citat de Mediafax, preşedintele Boris Tadici, şeful Federaţiei de Fotbal din Serbia, Tomislav Karadzici, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Snezana Samardzic-Markovici, au deschis o sticlă de şampanie în loja stadionului echipei Steaua Roşie Belgrad, la 11 octombrie, după ce Serbia a învins, cu scorul de 5-0, naţionala României şi s-a calificat la turneul final al CM din Africa de Sud.

Împotriva lor, Poliţia din Belgrad a depus o plângere în faţa tribunalului municipal, pentru că "au încălcat legea privind prevenirea violenţei şi comportamentului indecent în timpul evenimentelor sportive". "Toţi au primit citaţii pentru data de 1 decembrie", a declarat preşedintele Tribunalului din Belgrad, Zoran Pasalic. Legea interzice vânzarea şi consumul de băuturi alcoolice pe stadioane şi în incinta altor arene sportive.

×
Subiecte în articol: externe