x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Francez să fii, noroc să ai : Un jucător a câştigat la Loto trei milioane de euro pentru a doua oară

Francez să fii, noroc să ai : Un jucător a câştigat la Loto trei milioane de euro pentru a doua oară

de Sînziana Stancu    |    24 Aug 2011   •   19:05

Norocul i-a suras francezului pentru a doua oara la extragerea din 27 iulie. "Am o stea norocoasa", a declarat castigatorul la telefon, adaugand ca a jucat intotdeauna aceleasi numere, de la crearea loteriei, in 1976, informeaza AFP.
Francezul din Herault a spus ca este "foarte fericit', dar nu asa ca prima data cand a castigat. Castigul de-acum "are un efect mai mic' asupra lui,a explicat barbatul care joaca de aproape 50 de ani. El a declarat ca a investit primul sau castig, in aprilie 1996, in valoare de 18.818.305 franci, echivaland acum cu 2,860 de milioane de euro, in "afaceri". El ar vrea sa foloseasca noul castig de 3.001.373,50 euro pentru a "asigura un patrimoniu celor doi copii" ai sai.
El a marturisit ca joaca aproximativ 1.000 de euro pe luna, cu "grile multiple pe mai multe grile diferite". Fiecare jucator la Loto, cu o miza de minimum doi euro, are o sansa la 19 milioane sa gaseasca cele sase numere castigatoare. Loteria franceza a calculat ca acelasi jucator ar avea o sansa la 363 de miliarde sa gaseasca in doua randuri numerele castigatoare de la Loto.

×