x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Franck Ribery, sportivul francez cel mai bine plătit

Franck Ribery, sportivul francez cel mai bine plătit

02 Mar 2012   •   15:28

Mijlocasul formatiei Bayern Munchen, Franck Ribery, a devenit sportivul francez cel mai bine platit, dupa ce in 2011 a inregistrat venituri de 11,4 milioane de euro, anunta cotidianul L'Equipe.

Ribery este urmat de baschetbalistul Tony Parker, de la San Antonio Spurs, cu venituri de 11,2 milioane de euro, in timp ce locul trei a revenit unui alt fotbalist, Karim Benzema, de la Real Madrid, cu 11 milioane de euro.

Thierry Henry (New York Red Bulls), cu 9,2 milioane de euro, ocupa locul patru, dupa ce anul trecut a fost liderul clasamentului.

Locul cinci i-a revenit lui Eric Abidal (FC Barcelona), care a castigat 7,5 milioane de euro in 2011, iar pe pozitia a sasea s-a clasat Samir Nasri (Manchester City), cu 7,3 milioane de euro.

In topul dominat de fotbalisti, locul sapte revine octuplului campion mondial la raliu Sebastien Loeb, cu 7,2 milioane de euro, iar pe opt se afla Yoann Gourcuff (Olympique Lyon), care a castigat 6,8 milioane de euro in 2011.

Baschetbalistul Boris Diaw de la Charlotte Bobcats a inregistrat venituri de 6,1 milioane de euro in 2011 si se afla pe locul noua. Ultimul loc in topul L'Equipe este ocupat de fotbalistul Patrice Evra, de la Manchester United, cu 6 milioane de euro in 2011.
Mediafax

×
Subiecte în articol: frank ribery