x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe GAFĂ INCREDIBILĂ: Un chelner a oripilat trei tinere într-un restaurant. Vezi ce le-a scris pe nota de plată (VIDEO)

GAFĂ INCREDIBILĂ: Un chelner a oripilat trei tinere într-un restaurant. Vezi ce le-a scris pe nota de plată (VIDEO)

09 Dec 2012   •   13:06
GAFĂ INCREDIBILĂ: Un chelner a oripilat trei tinere într-un restaurant. Vezi ce le-a scris pe nota de plată (VIDEO)

După o masă copioasă, te aştepţi ca portofelul să fie cel afectat, nu sentimentele. Din păcate pentru trei tinere din California varianta a doua a fost cea valabilă, scrie Daily Mail.

Christine Duran, Christina Huerta şi Isabel Robles au rămas şocate în momentul în care nota de plată le-a fost adusă la masă. Chitanţa a venit cu cuvintele "fat girls" (fete grase) scrise în partea de sus.

"Am primit nota şi am rămas uimită. De ce era scris fetele grase?", a povestit Duran pentru News 10.

Celelalte două prietene de la masă au crezut că Duran glumeşte. "Am râs când am auzit, însă Christine a spus că vorbeşte serios. Nu am crezut-o, aşa că i-a cerut nota ca să văd cu ochii mei", spune Huerta.

L-au chemat pe chelner şi l-au întrebat de ce a scris aşa ceva pe chitanţă, însă bărbatul a spus că nu are niciun amestec. El a presupus că cel care a luat comanda şi a făcut gafa era Jeff, care însă îşi terminase între timp tura.

Revoltate, cele trei femei au cerut să vorbească cu managerul restaurantului. "Avea un rânjet pe faţă, de parcă ar fi fost amuzat şi făcea eforturi vizibile de a nu izbucni în râs", povesteşte Christina Huerta.

Într-un final, managerul le-a spus femeilor că-şi cere scuze şi s-a oferit să achite jumătate din notă. Tinerele au refuzat şi au făcut public cazul lor la o televiziune locală. În urma acestui demers, managerul a spus că îi pare rău, iar angajatul care a făcut gafa a fost concediat.

×