x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gala Celebrităţilor − teledon în sprijinul copiilor abandonaţi

Gala Celebrităţilor − teledon în sprijinul copiilor abandonaţi

06 Mai 2010   •   00:00

Gala Celebrităţilor - Suflet pentru România -, un teledon organizat împreună cu Asociaţia Viaţa Copiilor, va fi transmis în direct la TVR 3 la data de 5 iunie. Noutatea absolută a evenimentului va consta în transmisiunile în regim multiplex din toate studiourile teritoriale.



Cristian Ţopescu şi Mihaela Şerban, realizatorii de proiect, vor fi şi prezentatorii Galei, iar telespectatorii vor putea dona prin SMS în toate reţelele de telefonie, în sprijinul copiilor orfani şi al nou-născuţilor abandonaţi în maternităţi.

Finalitatea acestui teledon va fi constituirea unui cămin numit Centrul Celebrităţilor. Terenul există deja, a fost donat de Mirco Maschio. Printre numele sonore implicate în acest proiect se numără Gheorghe Hagi, Mariana Bitang, Octavian Belu, Elisabeta Lipă, Gheorghe Zamfir, Lia Lungu, Maia Morgernstern. De asemenea, în Bucureşti şi în unele dintre marile oraşe din ţară, de unde se va transmite Gala în direct pe TVR 3, se vor organiza baluri, cum este cel de caritate din Arad, toate în sprijinul acestei campanii pentru Centrul Celebrităţilor, care îi va adăposti pe copiii abandonaţi.

×
Subiecte în articol: externe