x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "Gata! Am terminat cu asta!". Ultima dorinţă a unui băieţel de 9 ani, bolnav de cancer (VIDEO)

"Gata! Am terminat cu asta!". Ultima dorinţă a unui băieţel de 9 ani, bolnav de cancer (VIDEO)

14 Mai 2012   •   09:00
"Gata! Am terminat cu asta!". Ultima dorinţă a unui băieţel de 9 ani, bolnav de cancer (VIDEO)

Un baietel de numai 9 ani, care sufera de o forma rara de cancer la creier, i-a spus mamei sale ca trebuie sa opreasca tratamentul dureros la care este supus, dupa cinci ani de lupta cu boala.

Dupa ce a fost diagnosticat cu aceasta crunta boala, la varsta de numai patru ani, Ryan Kennedy, din Clarkston, Michigan, a avut sapte interventii chirugicale, a urmat tratamente cu radiatii si patru tipuri de chimioterapie.

Ryan a decis, insa, sa sisteze tratamentul, imediat ce a aflat ca tumora s-a dublat in numai cateva luni. "Cand i-am spus de acest lucru mi-a spus: Nu! Ti-am spus mama, nu mai vreau sa fac nimic!". A inceput sa tipe si sa planga, isteric. Mi-a spus: "Am terminat, am terminat cu asta!", a declarat mama sa, Kimberly Morris-Karp.

"A decis sa nu mai ia pastile, sa nu mai faca nicio operatie, pentru ca ii fac rau", a adaugat mama sa. "A vrut doar sa-si traiasca restul vietii".

Ryan nu se asteapta sa prinda aniversarea celor 10 anisori. Baietelul de numai 9 ani va muri dupa ce i-a spus mamei sale sa renunte la tratament, scrie Daily Mail.

Ultima sa dorinta este sa stranga fonduri pentru bolnavii de cancer, dar si pentru cercetari medicale, care ar putea sa-i ajute pe bolnavi. Povestea baiatului a devenit cunoscuta pe Twitter.

×