x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe George Michael, în stare critică

George Michael, în stare critică

de Robert Veress    |    28 Noi 2011   •   13:37
George Michael, în stare critică

Cantaretul britanic George Michael, internat in clinica AKH din Viena din cauza unei pneumonii severe, lupta contra unei noi maladii pulmonare, potential mortala, care impiedica oxigenul sa ajunga in fluxul sangvin.

"Din cauza plamanilor care nu functioneaza bine, inima trebuie sa pompeze mai intens, pentru a trimite sangele in organism, iar acest fapt conduce la scaderea sanselor de supravietuire. Acest pat incearca sa ajute plamanii, pentru a-i face sa functioneze cat de bine pot ei sa functioneze", a explicat medicul Carol Cooper pentru tabloidul britanic The Sun.

"El (George Michael, n.r.) este in stare critica, ceea ce inseamna ca ar putea sa moara. Inca nu cunoastem motivul pentru care pneumonia afecteaza mai mult anumiti oameni in comparatie cu altii. Insa, daca esti un pacient de varsta mijlocie si ai deja alte probleme de sanatate, precum o boala a sistemului imunitar, prognoza ta medicala nu e prea buna", a adaugat Carol Cooper.

Fadi Fawaz, iubitul cantaretului britanic, a facut la randul lui cateva declaratii, la sfarsitul saptamanii trecute, si a spus ca organismul artistului reactioneaza bine la tratamentul administrat de medicii austrieci, relateaza Mediafax.

Purtatoarea de cuvant a cantaretului a negat, vineri, informatia potrivit careia starul britanic ar suferi de o maladie cardiaca grava si a spus ca starea de sanatate a cantaretului "se imbunatateste treptat".

×
Subiecte în articol: george michael