x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Georgina Chapman, fosta soție a producătorului Harvey Weinstein, a mărturisit că a fost cumplit de naivă

Georgina Chapman, fosta soție a producătorului Harvey Weinstein, a mărturisit că a fost cumplit de naivă

11 Mai 2018   •   10:56
Georgina Chapman, fosta soție a producătorului Harvey Weinstein, a mărturisit că a fost cumplit de naivă

Georgina Chapman, care timp de zece ani a fost soţia lui Harvey Weinstein şi aflată în prezent în proces de divorţ, a mărturisit că a fost cumplit de naivă şi nu a suspectat vreodată comportamentul producătorului, acuzat de hărţuire şi abuz sexual, relatează vineri EFE. 

Într-un interviu acordat revistei Vogue, creatoarea de modă britanică în vârstă de 42 de ani, a ieşit din tăcerea sa şi a vorbit pentru prima dată despre viaţa ei, după articolele publicate în octombrie de The New York Times şi The New Yorker, care au dezvăluit acuzaţiile a numeroase femei la adresa lui Weinstein. 

"Am slăbit 2 kilograme în cinci zile", a mărturisit Chapman, care a asigurat că a avut nevoie "de mult timp pentru a asimila informaţiile în timp ce capul îi vâjâia", referindu-se la primele dezvăluire apărute în presă. 

"Apoi mărturisirile s-au succedat şi mi-am dat seama că nu era vorba de un incident izolat. Am ştiut că trebuie să mă distanţez şi să-mi feresc copiii", India Pearl şi Dashiell Max Robert, cei doi copii pe care îi are cu Weinstein. 

Şi a recunoscut că în ultimele cinci luni nu a ieşit în public pentru că "s-a simţit umilită şi zdrobită" de cele întâmplate. 

Chapman, care a asigurat că a frecventat un psihoterapeut, a povestit că la început a fost şocată, dar apoi şi-a dat seama că trebuie să meargă înainte. "O parte din mine a fost cumplit de naivă, foarte, foarte credulă. Trec prin momente de furie, de confuzie, uneori de incredulitate, iar apoi mă trezesc plângând pentru copiii mei. Ce va fi cu viaţa lor?", s-a întrebat ea. 

Stilista, care a creat în 2001 casa de modă Marchesa alături de Keren Craig, a precizat totuşi că nu vrea să fie văzută ca o victimă, pentru că nu se consideră ca atare: "Sunt o femeie într-o situaţie de rahat, dar nu sunt singura", a spus ea. 

A crezut că trăieşte o căsnicie fericită şi de aceea nu l-a suspectat niciodată pe soţul său. Potrivit afirmaţiilor sale, ea a ajuns la un acord divorţ de Weinstein, cu care s-a căsătorit în 2007, în baza căruia va primi 20 de milioane de dolari şi mai multe proprietăţi din West Village, Hamptons şi New York. 

În ce priveşte viitorul, revista sugerează că Chapman se va muta la o fermă din statul New York împreună cu copiii săi.

AGERPRES

×