x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gest incredibil! O fetiţă din SUA şi-a donat tichetele câştigate la aparatele mecanice în doi ani, copiilor nevoiaşi

Gest incredibil! O fetiţă din SUA şi-a donat tichetele câştigate la aparatele mecanice în doi ani, copiilor nevoiaşi

23 Dec 2017   •   18:00
Gest incredibil! O fetiţă din SUA şi-a donat tichetele câştigate la aparatele mecanice în doi ani, copiilor nevoiaşi

Crăciunul este despre dăruire, bunătate şi acte de caritate. Este lecţia de viaţă pe care ne-o predă o fetiţă din Statele Unite. Copila s-a jucat timp de 2 ani la aparatele mecanice, doar pentru a le aduce un zâmbet pe buze copiilor nevoiaşi. 

Acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, fetiţa şi-a ridicat tichetele câştigătoare şi le-a folosit pentru a cumpăra cadouri celor de varsta ei.

Geneva Sambuchino adoră jocurile mecanice, precum orice alt copil de vârsta ei. La doar 5 ani, fetiţa poate fi considerată o adevărată campioană la acest capitol. Alături de tatăl ei, Geneva a acumulat peste 100 de tichete câştigătoare.  

Geneva s-a jucat timp de 2 ani la jocuri mecanice, iar acum a venit timpul să-şi ridice premiile. Mai exact, fetiţa are acum posibilitatea să-şi cumpere zeci de jucării. 

Copila nu intenţionează, însă, să-şi păstreze animăluţele de pluş. Ea vrea să le doneze. 

Fetiţa a golit rafturile de jucării în mai puţin de o oră. S-a grăbit cu ele acasă, doar că să aibă timp să le inspecteze bine, înainte de a le dărui copiilor nevoiaşi. 

Pentru un copil de 5 ani, să câştigi atâtea jucării pare un vis. Pentru Geneva este o lecţie de viaţă. Observator.tv

×