x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gestul îngrozitor al unui tată din Thailanda pe care l-a transmis direct pe Facebook

Gestul îngrozitor al unui tată din Thailanda pe care l-a transmis direct pe Facebook

25 Apr 2017   •   22:10
Gestul îngrozitor al unui tată din Thailanda  pe care l-a transmis direct pe Facebook

Un thailandez şi-a spânzurat fiica, în vârstă de 11 luni, pe un acoperiş al unei clădiri, înainte de a se spânzura şi el, transmiţându-şi moartea în direct pe Facebook, într-un filmuleţ de două minute, a confirmat marţi poliţia locală citată de DPA. 

Wuttisan Wongthalay, în vârstă de 21 de ani, a postat videoclipul pe pagina sa de Facebook luni seara, ceea ce a determinat-o pe soţia sa, Jiranuch Trairat, de aceeaşi vârstă, să alerteze poliţia din staţiunea Phuket, aflată la 840 de lilometri sud de capitala Bangkok. 

Poliţia a descoperit trupul lui Wuttisan şi pe cel al fiicei sale pe acoperişul unui hotel abandonat din oraş, potrivit unui poliţist de la secţia de poliţie Sakhu, din Phuket. 

Jiranuch a declarat poliţiei că soţul şi fiica sa au dispărut după ce ea şi acesta s-au certat cu privire la un alt copil pe care femeia îl are cu fostul său partener. 

Tânăra a adăugat că bărbatul o abuza adesea fizic şi devenise paranoic în legătură cu presupusele aventuri pe care aceasta le-ar fi avut cu alţi bărbaţi. 

Wuttisan a fost acuzat de omucidere, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, însă nu va putea fi luată nicio măsură legală, deoarece acesta a murit.AGERPRES

×