x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Giuliano Stroe umple patru pahare cu apă, stând într-o singură mână. Tatăl său cere ajutor financiar (VIDEO)

Giuliano Stroe umple patru pahare cu apă, stând într-o singură mână. Tatăl său cere ajutor financiar (VIDEO)

11 Noi 2012   •   18:35
Giuliano Stroe umple patru pahare cu apă, stând într-o singură mână. Tatăl său cere ajutor financiar (VIDEO)

Giuliano Stroe pare că nu-şi mai aparţine, e doar imaginea unui băieţel care din motive cunoscute doar de tatăl său copilăreşte în sala de forţă alături de haltere, tracţiuni la bară, flotări sau genuflexiuni.

Membru al unei familii de români plecată la muncă în Italia, Giuliano a practicat de foarte mic exerciţii fizice, poate de prea mic ca să înţeleagă tot ceea ce se petrecea cu el.
Clipul lui Giuliano, oferind o demonstraţie de forţă la numai cinci ani, a avut un deosebit succes printre internauţi, toată lumea fiind cucerită de performanţele micuţului. Pe acelaşi drum a fost urmat şi de fratele său, Claudio.

Pe fondul crizei economice mondiale, o dată cu înăsprirea condiţiilor de trai în Italia, familia Stroe a revenit în ţară, acuzând o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

Singura idee pentru reechilibrarea nivelului de trai al familiei Stroe a fost găsită tot în muşchii lui Giuliano, cu un nou clip postat pe Youtube, în care băiatul toarnă apă în patru pahare în timp ce stă într-o singură mână. Tatăl său, Iulian Stroe, a adăugat clipului un apel în limba engleză  în care solicită ajutor financiar din partea internauţilor pentru a putea finaliza lucrările începute la o construcţie, care ar urma să găzduiască o idee de afaceri de-a sa, un atelier de asamblat jucării.
Iulian Stroe precizează că dacă prin noua campanie nu va reuşi să strângă fondurile necesare, va fi nevoit să plece din nou la muncă în străinătate, singur de această dată.




×
Subiecte în articol: giuliano stroe