x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Google sărbătoreşte luni scrima, printr-un nou logo

Google sărbătoreşte luni scrima, printr-un nou logo

de Mediafax    |    30 Iul 2012   •   07:31
Google sărbătoreşte luni scrima, printr-un nou logo

Google si-a modificat, luni, logoul pentru a sarbatori scrima, sport inclus in Jocurile Olimpice, care anul acesta se desfasoara la Londra, intre 27 iulie si 12 august, scrie Mediafax.

Probele de scrima la Jocurile Olimpice din 2012 se desfasoara in perioada 28 iulie - 5 august, la Centrul ExCeL din Londra.

Acest sport olimpic prezinta 10 probe: spada individual, floreta individual, floreta pe echipe, sabie individual si sabie pe echipe, la categoriile masculin si feminin.

Scrima este unul dintre cele cinci sporturi incluse in JO moderne inca de la debut, la Atena, in 1896, alaturi de atletism, natatie, ciclism si gimnastica.

La JO 2012, Romania este reprezentata de opt sportivi, anterior medaliati la campionatele europene si mondiale: Radu Daraban - floreta individual, Bianca Pascu - sabie individual, Rares Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu si Florin Zalomir - sabie individual si sabie echipe, Simona Alexandru, Ana Maria Branza si Anca Maroiu - spada individual si spada echipe.

La Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, Ana Maria Branza a castigat medalia de argint la spada feminin individual.

×
Subiecte în articol: google competitie logo jocurile olimpice