x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Gorbi şi-a tras vilă în Thailanda

Gorbi şi-a tras vilă în Thailanda

23 Mai 2008   •   00:00

Presa thailandeză l-a dat în vileag pe Mihail Gorbaciov că şi-a luat un "viloi" de toată frumuseţea în Phuket.



Presa thailandeză l-a dat în vileag pe Mihail Gorbaciov că şi-a luat un "viloi" de toată frumuseţea în Phuket.

Preşedintele fostei Uniuni Sovietice, Mihail Gorbaciov, şi-a cumpărat o vilă de lux în insula thailandeză Phuket, unde locuiesc mulţi bogătaşi, fiind considerată una dintre cele mai populare insule din ţară, scrie presa britanică, citînd dezvăluirile făcute săptămîna trecută de publicaţiile thailandeze.
Acestea au mai scris că, a doua zi după ce Gorbi a făcut achiziţia, o altă vilă în aceeaşi insulă, a fost cumpărată pilotul de Formula 1, Kimi Raikkonen, care a scos din buzunar 1,5 milioane de dolari. Tot presa locală a mai scris că Gorbi şi Raikkonen ar fi chiar vecini în acelaşi complex de vile de lux, numit "Serenity Terraces".

GREU DE AFLAT. Oricum, informaţia este greu de verificat, deoarece legea thailandeză le interzice cetăţenilor străini să cumpere case şi terenuri, permiţîndu-le doar să fie proprietari de apartamente în diferite clădiri. Străinii pot fenta însă legea, trecînd achiziţiile lor în registrele imobiliare pe numele altor persoane, care ascund numele adevăratului proprietar.

×
Subiecte în articol: externe