x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Grecia: Nu mai circulă niciun tren internaţional

Grecia: Nu mai circulă niciun tren internaţional

12 Feb 2011   •   12:22
Grecia: Nu mai circulă niciun tren internaţional

151558-grecia.jpgAdministraţia căilor ferate din Grecia a anulat toate trenurile internaţionale de pe teritoriul ţării, inclusiv cele care asigură legătura cu România, din cauza dificultăţilor financiare, relatează site-ul Novinite.com. Trenurile care asigură legătura Greciei cu Bulgaria, România, Turcia, Macedonia şi Serbia nu vor mai circula.

Administraţia căilor ferate din Grecia, care are datorii foarte mari, a luat această decizie pentru a implementa un plan de relansare financiară, explică societatea bulgară a căilor ferate BDZ.

În perioada 11-17 februarie, cele două trenuri de la Bucureşti către Salonic via Sofia vor circula numai până la punctul de trecere Kulata, de la frontiera bulgaro-greacă. După 17 februarie, aceste trenuri vor circula numai între Bucureşti şi Sofia.

Trenul internaţional care urma să efectueze sâmbătă după-amiază legătura între Salonic şi Sofia a fost anulat. De asemenea, cele patru trenuri care efectuează cursa Sofia-Salonic şi retur dimineaţa şi după-amiaza au fost anulate începând de sâmbătă.

BDZ va despăgubi toţi pasagerii care au achiziţionat deja bilete către Salonic.

×