x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Guvernul SUA ne linişteşte: Lumea nu se va sfârşi în 21 decembrie 2012 sau orice altă zi din acest an!

Guvernul SUA ne linişteşte: Lumea nu se va sfârşi în 21 decembrie 2012 sau orice altă zi din acest an!

04 Dec 2012   •   11:41
Guvernul SUA ne linişteşte: Lumea nu se va sfârşi în 21 decembrie 2012 sau orice altă zi din acest an!

Scenariile potrivit cărora sfârşitul lumii vine în 21 decembrie 2012 au inundat Internetul în ultima perioadă. "Multe dintre aceste zvonuri sunt legate de calendarul mayaş, de comete cu efecte catastrofale pentru Terra sau de o planetă care se va ciocni de Pământ. Aceste scenarii sunt false. Lumea nu se va sfârşi în Decembrie 2012 sau orice altă zi din 2012", este mesajul oficialilor guvernamentali americani postat pe blog.usa.gov.

Potrivit Guvernului american, "aceste zvonuri nu fac decât să sperie lumea, mai ales copiii. NASA a primit mii de scrisori legate de acest subiect. David Morrison, astronom al agenţiei spaţiale, spune că, săptămânal, primeşte mesaje de la copii care spun că se gândesc la sinucidere din cauza presupusei Apocalipse".

"Singura ameninţare pentru Terra în 2012, la sfârşitul acestui an şi în viitor, vine din partea omului", a declarat specialistul NASA Mitzi Adams pentru LiveScience.

×