x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hackerii de la Anonymous au şters complet conţinutul site-ului CBS.com

Hackerii de la Anonymous au şters complet conţinutul site-ului CBS.com

23 Ian 2012   •   09:47
Hackerii de la Anonymous au şters complet conţinutul site-ului CBS.com

Grupul Anonymous da o noua lovitura, ca urmare a nemultumirii provovate de razia facuta de FBI la site-ul de file sharing MegaUpload, in urma careia au fost arestate mai multe persoane din intreaga lume.

Tinta hackerilor a fost, de aceasta data, site-ul CBS.com, al carui continut a fost sters complet. Ulterior, continutul original al paginii a fost recuperat, iar CBS a anuntat ca data viitoare vor fi mai pregatiti in vederea unui astfel de atac.

Zilele trecute, Anonymous a atacat paginile UniversalMusic.com, pagina oficiala a districtului Brazilian Tagara da Serra, pagina solistei braziliene Paula Fernandes si pagina companiei franceze Vivendi, implicata in distributia de filme, muzica si jocuri.

Un alt atac a vizat site-urile premierului si parlamentului polonez, in semn de protest fata de proiectul ACTA privind protejarea drepturilor de autor, potrivit postului de radio Polish News.

Vineri, insa, Anonymous a pus in practica cel mai mare atac al lor de pana acum. Hackerii au spart mai multe site-uri printre care cel al FBI-ului, al Departamentului American de Justitie, Universal Music Group, America Motion Picture Association of America si Asociatia Caselor de Discuri din America.

×