x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hai la lupta internaţională cu perne!

Hai la lupta internaţională cu perne!

de Sînziana Stancu    |    04 Apr 2011   •   15:17

Ziua de 4 aprilie figurează din 2008 în calendarul sărbătorilor internaţionale. Mărturisesc că habar n-aveam, dacă nu citeam în The Telegraph. Oricum, în România sau cel puţin în Bucureşti, sărbătoarea nu s-a ţinut. Românii au altele de făcut şi de urmărit şi, oricum, o bătălie “pufoasă” ca asta, ar fi fost eclipsată de ştiri de interes naţional, ca bătălia pentru custodia fetiţei celebrului cuplu “Iri-Moni” sau de evoluţiile din divorţul altui cuplu de răsunet, “Oana-Pepe”.

Peste hotare însă bătălia s-a ţinut, după cum informează, din miezul evenimentelor, prestigiosul cotidian britanic. “Zeci de mii de perne au zburat în aer, când oamenii din lumea întreagă, din Hong-Kong şi până la New York, au sărbătorit Ziua Internaţională a bătăii cu perne”, scria The Telegraph.

Totuşi, în ciuda titlurilor pompoase, “tânăra” sărbătoare încă nu a reuşit să se facă cunoscută pe tot globul. Astfel, ediţia de anul acesta a sărbătorii a fost organizată numai în 115 oraşe din 39 de ţări. Categoric, despre România nu a fost vorba, pentru că aş fi primit până acum cel puţin o pernă în cap. Chiar aşa, ce-aţi zice să intrăm şi noi, românii, la anul,  în jocul ăsta de copii? Vă aşteptăm părerile, iar până atunci, vedeţi în înregistrarea video o a publicaţiei britanice cum s-au distrat alţii :

×