x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe HALUCINANT! O adolescentă s-a trezit în timp ce era operată pe creier! Ce s-a întâmplat după i-a ŞOCAT pe chirurgi (VIDEO)

HALUCINANT! O adolescentă s-a trezit în timp ce era operată pe creier! Ce s-a întâmplat după i-a ŞOCAT pe chirurgi (VIDEO)

05 Ian 2015   •   12:43
HALUCINANT! O adolescentă s-a trezit în timp ce era operată pe creier! Ce s-a întâmplat după i-a ŞOCAT pe chirurgi (VIDEO)

O adolescentă s-a trezit din anestezie în mijlocul operației pe creier, i-a întrebat pe medici ce fac şi a început să vorbească cu aceştia despre pisici, scrie The Mirror.

Iga Jasica, în vârstă de 19 ani, a fost dusă la Spitalul Central din oraşul polonez Katowice pentru a i se îndepărta o tumoră de pe creier. În mijlocul operaţiei, însă, efectul anestezicului s-a dus, iar fata s-a trezit şi a început să vorbească cu medicii despre pisici și i-a întrebat ce fac.

"În ciuda faptului că s-a trezit, fata nu a simţit nimic şi nu a fost nicio clipă în pericol", a declarat neurochirurgul Dawid Larysz.

"Nu ţin minte mai nimic, dar medicul mi-a spus că am vorbit cu el despre pisici, pe care le ador. Am ratat Crăciunul din cauza operaţiei, dar e cel mai bun cadou pentru că nu mă simţeam bine", a spus Iga, după intervenţia chirurgicală.

Doctorii susțin că fata nu a fost în pericol, chiar dacă avea creierul deschis, deoarece "nu a simţit şi nu a văzut nimic".


×