x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hana Gaddafi trăia la trei ani după ce a fost ucisă în urma unui bombardament american la Tripoli! (VIDEO)

Hana Gaddafi trăia la trei ani după ce a fost ucisă în urma unui bombardament american la Tripoli! (VIDEO)

24 Sep 2011   •   16:40
Hana Gaddafi trăia la trei ani după ce a fost ucisă în urma unui bombardament american la Tripoli! (VIDEO)

Editia online a cotidianului britanic Daily Telegraph a difuzat sambata o inregistrare video realizata in 1989, in care apare Hana Gaddafi, fiica adoptata de dictatorul libian, la trei ani dupa ce regimul de la Tripoli anunta uciderea copilei intr-un bombardament al aviatiei americane asupra capitalei Tripoli.

Inregistrarea a fost efectuata de Mohammed Ali, unul dintre cei operatori de casa ai familiei Gaddafi, pentru care a lucrat timp de noua ani. In imagini, fetita, care joaca fotbal cu tatal sau si alte rude, intr-o tabara de langa Tripoli, este strigata pe nume atunci cand i se spune ce post sa ocupe pe teren, tar dictatorul ii spune la un moment dat "micuta eroina Hana".

Ani de zile, regimul Gaddafi a folosit tragedia uciderii fetitei ca pretext pentru alimentarea sentimentelor antioccidentale ale libienilor.

Zvonurile referitoare la supravietuirea Hanei au fost din ce in ce mai dese de la izbucnirea conflictului libian, cotidianul britanic anuntand inca din luna martie ca fiica lui Gaddafi, acum in varsta de 31 de ani, lucreaza intr-un spital din Tripoli.

Momentan, se pare ca Hana Gaddafi se afla in Algeria, acolo unde a fugit in urma cu doua luni, impreuna cu mama (foto, alaturi de unul dintre nepoti) si trei dintre fratii sai, Mohammed, Annibal si Aisha.

×