x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Harrods: Două minute de reculegere pentru Diana

Harrods: Două minute de reculegere pentru Diana

de Marina Constantinoiu    |    29 Aug 2007   •   00:00
Harrods: Două minute de reculegere pentru Diana

Mohamed al-Fayed, tatăl iubitului prinţesei Diana Dodi al-Fayed, va cere păstrarea a două minute de reculegere in magazinul său Harrods din centrul Londrei vineri, pentru a marca 10 ani de la moartea celor doi, la 31 august 1997

Mohamed al-Fayed, tatăl iubitului prinţesei Diana Dodi al-Fayed, va cere păstrarea a două minute de reculegere in magazinul său Harrods din centrul Londrei vineri, pentru a marca 10 ani de la moartea celor doi, la 31 august 1997, la Paris, relatează Rompres. Miliardarul egiptean va participa la acest moment programat la ora locală 11.00 (10.00 GMT) impreună cu familia.

LINIŞTE. Personalul şi clienţii magazinului vor fi invitaţi să li se alăture, păstrănd două minute de linişte. Harrods, care a fost inchis in 1997 in ziua funeraliilor Dianei, va rămăne deschis toată ziua.

IN BERNA. Două drapele britanice vor fi puse in bernă deasupra magazinului, in timp ce o mini-expoziţie consacrată celor doi va fi prezentată intr-una dintre vitrine. Harrods adăposteşte deja un memorial dedicat Dianei şi lui Dodi, cu o statuie din bronz care ii reprezintă.

CEREMONIA FAMILIEI. Mohamed al-Fayed nu a fost invitat de fiii Dianei, prinţii William şi Harry, la slujba in memoria prinţesei, singura ceremonie oficială organizată cu această ocazie. Sora vitregă a lui Dodi, Camilla, va fi insă prezentă.

CONTROVERSA. Miliardarul continuă să afirme că prinţesa şi fiul său au fost asasinaţi, victime ale unui complot care sunt implicaţi membri ai familiei regale.

Prinţesa Diana, supranumită "Prinţesa inimilor", a decedat intr-un accident de maşină la Paris la 31 august 1997, impreună cu Dodi al-Fayed şi şoferul lor Henri Paul.

×
Subiecte în articol: externe