x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hillary Clinton şi-a publicat agenda de Primă Doamnă

Hillary Clinton şi-a publicat agenda de Primă Doamnă

de Sînziana Stancu    |    20 Mar 2008   •   00:00

Mii de pagini din agenda ei zilnică, din vremea când era Prima Doamnă a Americii, au fost date publicităţii de Hillary Clinton, actuala candidată democrată la fotoliul de la Casa Albă

Mii de pagini din agenda ei zilnică, din vremea când era Prima Doamnă a Americii, au fost date publicităţii de Hillary Clinton, actuala candidată democrată la fotoliul de la Casa Albă. După presiuni intense şi critici legate de faptul că Hillary trage de timp cu dezvăluirile, Biblioteca prezidenţială Clinton, din Little Rock, a dat publicităţii peste 11.000 de pagini de documente.

 

2.888 DE ZILE. Acestea conţin agenda zilnică atât a fostei Prime Doamne, cât şi a soţului ei, pe atunci preşedintele Statelor Unite. Soţii Clinton au postat respectivele pagini şi pe Internet. Cele 11.000 de pagini de documente ale fostului cuplu de la Casa Albă includ programul zilnic al soţilor Clinton din 2.888 de zile, cât au locuit la Casa Albă, în timpul celor două mandate prezidenţiale, adică, între 1993 şi 2001. Hillary a fost cel mai aspru criticată de rivalul său din tabăra democrată, Barack Obama, dar şi de republicani, pentru faptul că nu a dat la timp publicităţii aceste documente. (Sânziana Stancu)

×
Subiecte în articol: externe