x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Hillary şi Bill Clinton divorţează

Hillary şi Bill Clinton divorţează

11 Mai 2012   •   14:33
Hillary şi Bill Clinton divorţează

Capat de drum pentru Hillary si Bill Clinton, anunta vdtonline.ro. Desi cei doi au ramas unul langa celalalt in plin scandal sexual, pe vremea cand el indeplinea functia de presedinte, iata ca trecerea timpului i-a facut pe cei doi sa inteleaga ca nu mai vor sa mearga pe acelasi drum.

Se pare ca secretarul de stat american a inceput sa sarbatoreasca noul ei statut inca de luna trecuta. Atunci, fosta prima doamna a fost zarita band si dansand in clubul Havana, in orasul columbian Cartagena, dupa o vizita oficiala in care l-a insotit pe Barack Obama cu prilejul summit-ului Americilor.

Oricum, s-a speculat ca perechea prezidentiala a ramas impreuna doar ca o formalitate, pentru ca ea sa apuce sa-si faca o cariera politica.

Hillary si Bill s-au cunoscut in 1971 si s-au casatorit patru ani mai tarziu. Mariajul lor a fost pus la incercare de-a lungul timpului, dupa ce mai multe femei au sustinut ca au trecut prin patul fostului lider de la Casa Alba. Bill Clinton, acum in varsta de 65 de ani, a fost presedintele SUA intre 1993 si 2001.

×
Subiecte în articol: divort bill clinton hillary clinton