x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Autoritățile din Hong Kong le sugerează adolescenților să joace badminton în loc să facă sex

Autoritățile din Hong Kong le sugerează adolescenților să joace badminton în loc să facă sex

de Redacția Jurnalul    |    28 Aug 2024   •   23:00
Autoritățile din Hong Kong le sugerează adolescenților să joace badminton în loc să facă sex

O amplă dezbatere a început în Hong Kong din cauza unui document al autorităților care le sugerează adolescenților să joace badminton în loc să facă sex. Unii au râs de inițiativa autorităților, în timp alții au criticat-o susținând că tocmai propunerea îi va face curioși pe adolescenți.

Demersul aparține Biroului Educațional din Hong Kong. În materialele didactice pe care le-a lansat săptămâna trecută, un capitol intitulat „Adolescenți și relații intime pentru anul 3 al gimnaziului” sugerează că adolescenții care își doresc să facă sex unii cu alții ar putea „ieși împreună să joace badminton”, potrivit BBC.

Materialul include și un formular numit „Angajamentul meu”, menit să îi convingă pe tineri să aibă „autodisciplină, autocontrol și rezistență la pornografie”.

Ulterior, numeroase persoane au glumit pe seama propunerii spunând că astfel, meciul de badminton se va transforma într-un preludiu pentru partida de sex. Alții au criticat propunerea spunând că va avea efectul contrar și că va strica imaginea badmintonului, un sport foarte popular în Hong Kong.

În discuții a intervenit și Tse Ying Suet, o jucătoare de badminton, participantă la Jocurile Olimpice.

„Toată lumea își face o programare pentru a juca badminton. Toată lumea este cu adevărat interesată de badminton?" a întrebat ea pe Threads.

Autoritățile și-au apărat inițiativa și au precizat că unicul scop este de a-i proteja pe adolescenți.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: hong kong badminton sex