x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe I-a UIMIT pe medici! O femeie din SUA are 71 de ani, dar arată şi se simte ca la 35. Care e SECRETUL tinereţii (VIDEO)

I-a UIMIT pe medici! O femeie din SUA are 71 de ani, dar arată şi se simte ca la 35. Care e SECRETUL tinereţii (VIDEO)

15 Sep 2013   •   09:05
I-a UIMIT pe medici! O femeie din SUA are 71 de ani, dar arată şi se simte ca la 35. Care e SECRETUL tinereţii (VIDEO)

Annette Larkins are 71 de ani, dar în ani '60 s-a decis să mănânce mai sănătos şi s-a îndrăgostit de dieta raw-vegană. Femeia consumă multe seminţe, plante crescute chiar de ea în grădină şi bea apă de ploaie.

Scroll pentru video

Poreclită „cea care refuză să îmbătrânească”, Annette Larkins are propria emisiune, dar este invitată deseori şi în alte producţii TV, unde nu ratează nicio ocazie de a promova regimul raw-vegan.

Annette Larkins susţine că a spus "nu" medicamentelor şi alimentelor procesate, pline de grăsime zaharuri şi E-uri şi a optat în schimb pentru ceea ce unii numesc "mâncare vie".

Femeia mănâncă numai legume, fructe şi seminţe pe care nu le găteşte sau le alterează prin încălzire şi spune că datorită lor arată atât de bine la 71 de ani.

Mai mult, la vârsta ei spune că nu a apelat la chirurgia estetică pentru a-şi îmbunătăţii aspectul. În plusm nu foloseşte nici cosmetice pentru a-şi masca ridurile.

×