x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IMAGINAŢIE FĂRĂ LIMITE. Unde a descoperit poliţia italiană o înfloritoare fermă de canabis (VIDEO)

IMAGINAŢIE FĂRĂ LIMITE. Unde a descoperit poliţia italiană o înfloritoare fermă de canabis (VIDEO)

14 Aug 2012   •   14:14
IMAGINAŢIE FĂRĂ LIMITE. Unde a descoperit poliţia italiană o înfloritoare fermă de canabis (VIDEO)

Politia romana a descoperit o cultura de canabis intr-un tunel de metrou abandonat de sub Roma, galeria datand din epoca fascista a lui Benito Mussolini.

Politia a descins in tunelul lung de 1 km care oficial figura ca ferma de cresterea ciupercilor, dupa ce, saptamana trecuta, a fost simtit la intrare un miros intepator de marijuana, a declarat un politist agentiei Reuters

Tunelul se afla in vecinatatea safe-urilor Bancii Centrale italiene din sudul Romei. Tunelurile sunt adesea folosite pentru cultivarea ciupercilor dar, sambata, politia a descoperit o cultura infloritoare de canabis.

Un material filmat de politisti arata o plantatie bogata de canabis care se intinde pe o cuprafata de 4.000 de metri patrati cat si o mare cantitate de marijuana ambalata in saci si depozitata tot in tunel.

Politia a confiscat 340 kg de droguri care valoreaza aporximativ 3 milioane de euro, ce mai mare captura de acest fel din Italia.

×
Subiecte în articol: roma canabis galerie metrou