x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagine controversată, promovată de o biserică anglicană. Vezi ce ţine în mână Fecioara Maria, într-un afiş publicitar

Imagine controversată, promovată de o biserică anglicană. Vezi ce ţine în mână Fecioara Maria, într-un afiş publicitar

15 Dec 2011   •   08:42
Imagine controversată, promovată de o biserică anglicană. Vezi ce ţine în mână Fecioara Maria, într-un afiş publicitar

O biserica din Noua Zeelanda a socat comunitatea de credinciosi cu o campanie publicitara controversata. Incercand sa evite "sentimentalismul si banalitatea" sarbatorilor, Biserica "St. Matthews din Oras" din Auckland a realizat o reclama in care Fecioara Maria tine in mana un test de sarcina si pare socata de rezultatul acestuia, scrie Daily Mail.

"O sarcina reala, o mama reala si un copil real. Este vorba despre anxietatea reala, curaj si speranta. Descoperirea Mariei a fost cu siguranta socanta. Era necasatorita, tanara si saraca. Sarcina i-ar fi schimbat viata. Nu era nici prima, nici ultima femeie in acea situatie", a declarat vicarul Glynn Cardy.

Afisul va ramane pe cladirea bisericii pana in ziua Craciunului.

Aceasta nu este prima data cand biserica din Aukland socheaza prin afisele sale publicitare.

In 2009, tot cu ocazia Craciunului, afisul care promova sarbatoarea ii infatisa pe Maria si Iosif stand in pat, dezbracati. Pe afis era scris mesajul "Bietul Iosif. E greu sa faci fata dupa prestatia lui Dumnezeu". (V.M.)

×