x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Şi-au închis fiul într-o ''cuşcă'' timp de 30 de ani, şi l-au tratat ca pe un animal

IMAGINI CUTREMURĂTOARE! Şi-au închis fiul într-o ''cuşcă'' timp de 30 de ani, şi l-au tratat ca pe un animal

26 Aug 2013   •   11:17
Un bărbat din China a petrecut 30 de ani închis de părinţi într-o "cuşcă din beton" pentru că le era frică să trăiască alături de el.

Dong Hai, în vârstă de 46 de ani, a stat închis într-o încăpere de cinci metri, timp de 30 de ani. Tatăl băiatului l-a închis când avea 16 ani, pentru că acesta dădea semne de instabilitate psihică şi le era frică să locuiască alături de el.

Femeia îşi spăla fiul printr-o gaură făcută în perete. Cei doi părinţi au tot încercat să-l interneze într-un spital, însă de fiacre dată erau refuzaţi de medici. După un an în care şi-au cheltuit agoniseala cu diferite tratamente, aceştia au încetat să-i mai cumpere medicamente şi au decis să-l închidă departe de restul lumii.

Potrivit Daily Mail, Dong Hai primea mâncare printr-o gaură făcută în perete iar "cuşca" sa era curăţată ca în cazul animalelor, cu o lopată improvizată. Cei doi chinezi în vârstă de 70 de ani au declarat că se tem pentru soarta băiatului atunci când nu vor mai fi în viaţă să aibă grijă de el.


×
Subiecte în articol: inchis cusca animal boala psihica