x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagini CUTREMURĂTOARE: Un cascador moare în timp ce traversează un râu cu o tiroliană ataşată de propriul păr (VIDEO)

Imagini CUTREMURĂTOARE: Un cascador moare în timp ce traversează un râu cu o tiroliană ataşată de propriul păr (VIDEO)

29 Apr 2013   •   11:57
Imagini CUTREMURĂTOARE: Un cascador moare în timp ce traversează un râu cu o tiroliană ataşată de propriul păr (VIDEO)
Sursa foto: indiatoday.intoday.in

Sfârşit tragic pentru Sailendra Nath Roy, în timp ce încerca să intre în Cartea Recordurilor. Cascadorul indian, în vârstă de 50 de ani, a vrut să traverseze un râu cu o tiroliană ataşată de părul său, la o înălţime de 20 de metri, scrie Daily Mail.

Sute de oameni au vrut să fie martorii acestei cascadorii. Tentativa lui Roy de a atinge un nou record s-a oprit însă la jumătatea distanţei, în momentul în care părul său, strâns într-o coadă, s-a încurcat de rotiţa tirolianei. În ciuda încercărilor disperate de a se elibera, Roy a atârnat în aer mai bine de 25 de minute.

El a încercat în cele din urmă să îşi desprindă părul şi să continue traversarea râului ţinându-se cu mâinile de coarda întinsă. Nu a mai reuşit însă: un atac de cord l-a ucis aproape instantaneu.

Salvatorii l-au coborât de pe sârmă după 45 de minute, iar medicii nu au putut decât să constate decesul.

Anul trecut, Sailendra Nath Roy stabilise un record mondial, el reuşind să tragă cu ajutorul părului un tren de peste 40 de tone. “Aceasta cascadorie nu poate fi facuta de oricine”, declara atunci indianul.

×