x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IMAGINI IMPOSIBIL DE EXPLICAT. Ce a descoperit un tânăr în timp ce vizita un conac din Irlanda. "Sunt NĂUCIT!" (VIDEO)

IMAGINI IMPOSIBIL DE EXPLICAT. Ce a descoperit un tânăr în timp ce vizita un conac din Irlanda. "Sunt NĂUCIT!" (VIDEO)

29 Aug 2014   •   13:48
IMAGINI IMPOSIBIL DE EXPLICAT. Ce a descoperit un tânăr în timp ce vizita un conac din Irlanda. "Sunt NĂUCIT!" (VIDEO)

Un turist care vizita un celebru conac din Irlanda, despre care se spune că ar fi bântuit, a avut parte de un episod pe care nu-l va uita prea curând, scrie Metro. Tânărul ar fi surprins într-una dintre fotografiile sale fantoma unei fetițe care a locuit în conac în anii 1700.

Thomas Beavis, în vârsta de 21 de ani, din Lewisham, spune că a simțit fiori pe șira spinării în momentul în care a făcut descoperirea.
 
Se pare că fantoma ar fi a unei fetițe, Anne Tottenham, iar lângă ea se poate observa și umbra capului unei bătrâne.

"M-am uitat la fotografii în timp ce ne întorceam spre casă. Și am rămas blocat când am văzut această imagine. Cu toții eram epuizați după turul făcut, însă când le-am arătat prietenilor mei fotografia ne-am îngrozit! Înainte să arăt poza amicilor, m-am tot uitat la ea, am mărit-o și am analizat-o pentru că nu știam ce să cred", a mărturist Thomas.

Anne Tottenham s-a mutat cu familia sa în conac, în 1766. Fetița s-a îmbolnăvit, iar după ce familia a ajuns la concluzia că ar fi posedata de un demon, ea a fost închisă într-o cameră, unde a stat până când a murit.

La prima vedere, pare că fantoma ar fi de fapt reflexia unuia dintre turiști, dar, la o privire mai atență observi că fetița se uită în direcția opusă față de cei din afara casei.

"De obicei, sunt un tip care crede în ceea ce vede, dar acum încă nu înțeleg ce se întâmplă în acea fotografie. Încă mai simt furnicături pe șira spinării. Fata aceea poate fi spiritul lui Anne Tottenham care încă mai bântuie conacul", a mai spus tânărul.

×