x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Imagini senzaţionale! Imperturbabil, soţul a continuat să-şi fotografieze soţia atacată de un ghepard

Imagini senzaţionale! Imperturbabil, soţul a continuat să-şi fotografieze soţia atacată de un ghepard

04 Mai 2012   •   17:10
Imagini senzaţionale! Imperturbabil, soţul a continuat să-şi fotografieze soţia atacată de un ghepard

Experienta exotica a unei britanice a fost la un pas de a se transforma intr-o tragedie, dupa ce a fost atacata de gheparzi in timpul unei vizite intr-o gradina zoologica din Africa de Sud.

Invitata de ingrijitorii parcului sa se pozeze alaturi de gheparzi, sexagenara britanica Violet D'Mello a pasit increzatoare in cusca animalelor salbatice.
"Intrasem in cusca si totul parea sa fie in regula. Am mangaiat animalul, iar in urmatorul moment, m-am trezit la pamant, ghepardul incercand sa-si innfiga coltii in capul meu. A trebuit sa ma prefac ca sunt moarta in timp ce simteam ca animalele furioase imi adulmecau picioarele", a povestit femeia dupa ce a primit ingrijiri medicale si si-a revenit din soc.

Ingrijitorii au reusit sa indeparteze unul dintre gheparzi, dar pentru a o putea scoate pe nefericita victima din cusca animalelor a fost nevoie de interventia mai multor turisti aflati in zona.

Scapata cu viata din aventura vietii ei, britanica poate ca ar trebui sa-si puna intrebari si in ceea ce priveste sentimentele sotului sau, a carui singura reactie din timpul atacului a fost sa continue sa fotografieze evenimentul.
dailymail.co.uk

×