x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe IMAGINI ŞOCANTE într-o piaţă publică din Siria! Ce-i fac jihadiştii ISIS unui magician întrece orice imaginaţie (VIDEO)

IMAGINI ŞOCANTE într-o piaţă publică din Siria! Ce-i fac jihadiştii ISIS unui magician întrece orice imaginaţie (VIDEO)

07 Ian 2015   •   12:17
IMAGINI ŞOCANTE într-o piaţă publică din Siria! Ce-i fac jihadiştii ISIS unui magician întrece orice imaginaţie (VIDEO)

Un magician a fost executat prin decapitare într-o piaţă publică din Raqqa, Siria, de jihadiştii grupării extremiste Statul Islamic, fiind acuzat că distrează trecătorii, pe stradă, cu trucurile sale, scrie The Mirror.

Talentatul magician, iubit de copii, a fost luat pe sus de teroriştii ISIS în timp ce acesta presta în Raqqa, un oraş sirian controlat aproape în totalitate de gruparea jihadistă.

Ulterior, magicianul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost decapitat în piaţa publică. Potrivit jurnaliştilor de la The Mirror, trucurile executate de victimă se asemănau cu cele ale celebrului magician Dynamo.

Teroriştii l-au acuzat pe magician că scamatoriile sale sunt împotriva legii islamice şi o insultă la adresa lui Dumnezeu.

"Magicianul era popular pentru că distra oamenii cu trucuri inofensive, făcând să dispară şi să reapară monede sau telefoane. Era poreclit Vrăjitorul de copii şi era foarte iubit. Nu a făcut nimic împotriva legii islamice, dar a plătit cu viaţa. Asta este viaţa în Raqqa, ucis în numele lui Allah pentru câteva trucuri inofensive", a declarat un localnic refugiat în Turcia.

×