x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe 38 de morţi în urma unui INCENDIU DEVASTATOR într-un spital de psihiatrie din Rusia. Pacienţii nu s-au putut salva din cauza barelor de fier de la ferestre

38 de morţi în urma unui INCENDIU DEVASTATOR într-un spital de psihiatrie din Rusia. Pacienţii nu s-au putut salva din cauza barelor de fier de la ferestre

26 Apr 2013   •   09:03
38 de morţi în urma unui INCENDIU DEVASTATOR într-un spital de psihiatrie din Rusia. Pacienţii nu s-au putut salva din cauza barelor de fier de la ferestre
UPDATE 10:20 - Poliţia a deschis o anchetă penală, încercând să identifice motivele care au dus la moartea unui număr atât de mare de oameni, relatează Interfax.

Potrivit cotidianului Komsomolskaia Pravda, pacienţii aflaţi sub influenţa tranchilizantelor nu s-au putut salva din cauza barelor de fier de la ferestre. Majoritatea pacienţilor morţi au fost descoperiţi în paturile lor de spital.

Asistenta medicală care s-a salvat a declarat că din cauza fumului foarte puternic a reuşit să scoată din clădire doar două persoane.

......................

Un incendiu a izbucnit vineri într-un spital de psihiatrie din regiunea Moscovei, provocând moartea a 38 de persoane, potrivit informaţiilor preliminare, a anunţat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Sănătăţii, Oleg Salagai, anunţă Ria Novosti.

"Potrivit informaţiilor preliminare, 38 de persoane au murit, inclusiv două cadre medicale", a declarat Salagai.

Incendiul, care a izbucnit în noaptea de joi spre vineri, a început de pe acoperiş, ca apoi să se răspândească rapid în toată clădirea acestui spital situat la Ramenski, o localitate din regiunea Moscovei.

Potrivit unui comunicat al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, 41 de persoane se aflau în total în clădire în momentul izbucnirii focului.

'La 07h00 (ora locală), 12 corpuri neînsufleţite au fost găsite', a indicat, între altele, ministerul amintit într-un comunicat. Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate la stingerea incendiului.



×
Subiecte în articol: incendiu rusia incendiu spital moscova