x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incendiu puternic la un mall din Bangladesh. Nu se știe câte persoane erau în interior

Incendiu puternic la un mall din Bangladesh. Nu se știe câte persoane erau în interior

de Redacția Jurnalul    |    15 Apr 2023   •   10:20
Incendiu puternic la un mall din Bangladesh. Nu se știe câte persoane erau în interior
Sursa foto: Hepta

Un incendiu puternic a cuprins Un complex comercial cu circa 1.500 de magazine din Dhaka, capitala Bangladeshului, a fost cuprins de flăcări. Pompierii și soldații se străduiesc să stingă focul. Fumul dens împiedică eforturile de salvare, transmiteReuters.

Până în prezent nu au fost raportate victime, dar nu se știe câte persoane ar fi putut fi blocate în interior, deoarece incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineții, înainte ca majoritatea magazinelor să se deschidă.

Acesta este al doilea incident de acest fel în această lună.

Armata a fost chemată în ajutor, deoarece flăcările s-au răspândit rapid în piața înghesuită, iar la fața locului au fost aproximativ 28 de unități de pompieri, a declarat Shahjahan Sikder, oficial al serviciului de pompieri.

Cauza incendiului nu este cunoscută, dar reglementările lejere și aplicarea deficitară a legii sunt reclamate că ar duce la astfel de incendii industriale în care au murit sute de persoane în Bangladesh în ultimii ani.

Un incendiu masiv a distrus un complex comercial aglomerat din Dhaka pe 4 aprilie, distrugând aproximativ 5.000 de magazine. Mai mulți pompieri au fost răniți în timpul acestui incident.

 

×
Subiecte în articol: incendiu bangladesh