x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incident aviatic în Filipine: 11 persoane au murit după ce un avion s-a prăbuşit peste o şcoală

Incident aviatic în Filipine: 11 persoane au murit după ce un avion s-a prăbuşit peste o şcoală

10 Dec 2011   •   06:48
Incident aviatic în Filipine: 11 persoane au murit după ce un avion s-a prăbuşit peste o şcoală

11 oameni si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit peste o scoala situata intr-un oras satelit al Manila, capitala Filipine, informeaza Associated Press, citata de Agerpres.

Primarul orasului Paranaque, Florencio Bernabe, a declarat ca avionul a fost cuprins de flacari in momentul in care s-a izbit de Scoala Elementara F. Serrano. Pilotul aparatului solicitase permisiunea de a efectua o aterizare de urgenta, imediat dupa decolare.

Primarul a anuntat ca, in momentul accidentului, in scoala nu se tineau ore, insa autoritatile cerceteaza daca printre morti se afla si persoane aflate la sol.

Seful Oficiului pentru Transport Aerian, Ramon Gutierrez, a spus ca pilotul avionului cu o capacitate de opt locuri a anuntat situatie de urgenta la bord la scurt timp dupa decolarea de pe aeroportul din Manila. Aparatul avea ca destinatie finala Insula Mindoro. (V.M.)

×