x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incident INEDIT în Australia. O tânără s-a îmbrăcat cu hainele din bagaje pentru a scăpa de taxe

Incident INEDIT în Australia. O tânără s-a îmbrăcat cu hainele din bagaje pentru a scăpa de taxe

de Redacția Jurnalul    |    20 Mai 2023   •   20:40
Incident INEDIT în Australia. O tânără s-a îmbrăcat cu hainele din bagaje pentru a scăpa de taxe
Sursa foto: facebook

O tânără din Australia a fost amendată de compania aeriană Jetstar după ce a încercat să scape de taxele pentru bagaje îmbrăcându-se cu peste 6 kilograme de haine.

Adriana Ocampo are 19 ani și a postat un videoclip online în care apare cu toate hainele pe ea. Ea a recurs la acest gest după ce operatorul aerian low-cost a anunțat-o că va trebui să plătească 38 de euro întrucât bagajul depășește limita de greutate.

Aceasta urma să se urce în cursa aeriană dintre Melbourne și Adelaide, orașul ei natal, împreună cu o prietenă. Adriana explicat pentru presa locală că "arăta ca un urs" cu toate hainele pe ea.

"Sunt scundă și subțire, dar arătam exact invers", spune Adriana, care a mai precizat că angajații companiei aeriene au adus un cărucior de bagaje cu cântar înainte de îmbarare. 

"Ne-am gândit că singurul mod în care putem să face bagajele mai ușoare este să punem totul pe noi, așa că am început să ne punem jachetele și paltoanele. Pe lângă straturi de jachete și pulovere, aveam pantaloni largi și îndesam tricouri și iPad-ul în ei. Am avut vreo 6 straturi pe mine și tot felul de chestii în buzunare", a spus ea.

"Toată lumea de la coada de îmbarcare se holba la noi și râdea. A fost cam jenant. Oamenii erau enervați că întârziem avionul", a mai spus tânăra.

Însă acțiunea lor nu a avut succes și au trebuit să plătească taxa. 

Reprezentanții companiei Jetstar au recunoscut că situația a fost amuzantă, dar "există reguli care trebuie respectate de toată lumea", scrie The Independent, citat de Europa Press Ro, pe Facebook. 

Tânără din Australia s-a îmbrăcat cu hainele din bagaj pentru a scăpa de taxe.

 

×
Subiecte în articol: australia jestar bagaje taxe melbourne