x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Inconştienţă crasă! Vezi cum a fentat moartea un britanic care a forţat trecerea cu calea ferată (VIDEO)

Inconştienţă crasă! Vezi cum a fentat moartea un britanic care a forţat trecerea cu calea ferată (VIDEO)

12 Apr 2012   •   14:57
Inconştienţă crasă! Vezi cum a fentat moartea un britanic care a forţat trecerea cu calea ferată (VIDEO)

Un sofer mult prea sigur pe el a trecut calea ferata fara sa se asigure si fara sa incetineasca. De fapt poate chiar a fost mai bine ca nu a incetinit, pentru ca trenul care se apropia l-a ratat la milimetru.

In ciuda inconstientei sale, soferul a scapat ca prin urechile acului, la fel si sotia si fiul sau, care se aflau in masina.

Incidentul s-a petrecut intr-o gara din Tara Galilor, iar imaginile au fost surprinse de o camera de supraveghere si au fost facute publice in cadrul unei campanii de responsabilizare a soferilor.

Soferul a fost identificat de autoritati si si-a recunoscut vina, potrivit BBC online, dar a sustinut ca nu vazuse semnalele luminoase si nici alte masini care asteptau la trecerea de cale ferata.

Barbatul a fost condamnat la 12 luni de inchisoare cu suspendare si 180 de ore de munca in folosul comunitatii si amendat cu 722 de lire sterline. De asemenea, permisul i-a fost suspendat pentru 12 luni, la finele carora va trebui sa dea un examen complex.

×
Subiecte în articol: trecerea şofer tara galilor cale ferata