x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incredibil: a supravieţuit unui accident aviatic, apoi a rezistat încă trei zile bându-şi urina!

Incredibil: a supravieţuit unui accident aviatic, apoi a rezistat încă trei zile bându-şi urina!

10 Sep 2011   •   15:36
Incredibil: a supravieţuit unui accident aviatic, apoi a rezistat încă trei zile bându-şi urina!

Singurul supravietuitor al unui accident aviatic produs in Bolivia a rezistat alte trei zile in jungla amazoniana. Minor Vidal, in vatsta de 35 de ani, a fost descoperit cu multiple rani la cap si le-a povestit salvatorilor ca a supravietuit dupa ce a baut initial propria urina.

Conform BBC, aparatul apartinand companiei Aerocon Airlines a pierdut legatura cu turnul de control, in timpul unui zbor efectuat marti, pe ruta Santa Cruz – Trinidad, toti cei noua oameni, membrii echipajului si pasagerii aflati la bord, fiind declarati morti, dupa prabusirea avionului, intr-o zona de jungla din nord-vestul Boliviei.

Insa echipele de salvare au gasit la locul prabusirii doar opt cadavre, capitanul David Bustos, seful echipei declarand ca al noulea om aflat la bord a fost cautat mai mult de 72 de ore.

“A reusit sa iasa din epava avionului dupa 15 ore. Ne-a spus ca a rezistat doar pentru ca a baut din propria urina. De-abia a doua zi, a gasit o laguna cu apa proaspata. Atunci cand ne-a vazut, a ingenunchiat si a inceput sa se inchine', a a declarat David Bustos.

×