x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe INCREDIBIL. Ce a descoperit o tânără în mobilul iubitului: ''Chiar nu mă aşteptam la asta''

INCREDIBIL. Ce a descoperit o tânără în mobilul iubitului: ''Chiar nu mă aşteptam la asta''

18 Feb 2013   •   09:36
O tânără din Marea Britanie, care îşi înşela iubitul cu un alt bărbat, a dezvăluit întreaga poveste pentru tabloidul The Sun.

Tânăra susţine că avea o relatie grozavă cu iubitul ei, până într-o seară când aceasta l-a cunoscut pe amicul iubitului. Cei doi bărbaţi lucrează împreună la un call center şi îi povestea mereu femeii cât de bine se înteleg.

Într-o seara, femeia i-a sugerat iubitului să-şi invite prietenul la cină. Când cei doi s-au văzut au fost atraşi unul de altul pe loc. ''Iubitul meu a deschis o sticlă de vin şi apoi alta. Prietenul meu era beat şi după două ore a mers la culcare. Prietenul lui a venit la mine şi am sfârşit prin a face sex peste tot - podea, bucătărie, baie... Nu m-am simţit deloc vinovată'', spune femeia.

''De atunci ne-am tot întâlnit pentru a face sex. Mi-a spus că iubitului meu nu îi pasă de mine şi că se îndrăgosteşte de mine, până când m-am uitat în mobilul iubitului meu şi am descoperit poze cu amantul şi prietenul meu dezbrăcaţi. Chiar nu mă aşteptam la asta. Este iubitul meu gay? Sunt atât de confuză''.

Psihologul tabloidului britanic a sfătuit-o să renunţe la cele două relaţii. Fie heterosexuali, fie homosexuali, cei doi nu o tratează cu respectul cuvenit.



×
Subiecte în articol: descoperire tanara iubit amant