x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incredibil! Cel mai scump ceas din lume s-a vândut cu 17,8 milioane de dolari la o licitaţie în New York

Incredibil! Cel mai scump ceas din lume s-a vândut cu 17,8 milioane de dolari la o licitaţie în New York

27 Oct 2017   •   11:54
Incredibil! Cel mai scump ceas din lume s-a vândut cu 17,8 milioane de dolari la o licitaţie în New York

Cel mai scump ceas din lume a fost vândut pentru 17,8 milioane de dolari la o licitaţie în New York.

Ceasul marca Rolex Daytona a fost 'vedeta' licitaţiei organizate de Casa Phillips la New York şi a făcut parte dintr-un lot de 50 de ceasuri denumit 'Ceasuri Legendare ale Secolului XX'.

Estimat la aproximativ un milion de dolari, ceasul care a aparţinut actorului Paul Newman, câştigător al premiului Oscar pentru rolul din filmul 'The Colour of Money' (1986), a fost licitat intens timp de aproximativ 12 minute, timp în care preţul a urcat vertiginos. Într-un final, un client care a licitat la telefon a reuşit să îl cumpere pentru suma-record de 17,8 milioane de dolari.

 

Noul proprietar al ceasului lui Paul Newman a dorit să rămână anonim.

Actorul şi deţinătorul turneului INDYCAR a primit ceasul Rolex Cosmograph Dayton, realizat în anul 1968, de la soţia sa, actriţa Joanne Woodward. Cei doi au jucat împreună în anul 1969 în filmul 'Winning', peliculă care a ecranizat succesul lui Newman în lumea curselor de maşini.

Ceasul are un cadran alb în care sunt încadrate alte trei cadrane de culoare neagră, o bandă roşie pe margine, iar pe spate are gravat mesajul: 'DRIVE CARREFULLY ME'.Observator.tv

×
Subiecte în articol: Rolex Daytona