x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Incredibil! O fetiţă de 7 ani din Elveţia a fugit de lângă părinţii ei şi a reuşit să se urce într-un avion fără bilet

Incredibil! O fetiţă de 7 ani din Elveţia a fugit de lângă părinţii ei şi a reuşit să se urce într-un avion fără bilet

01 Noi 2017   •   12:46
Incredibil! O fetiţă de 7 ani din Elveţia a fugit de lângă părinţii ei şi a reuşit să se urce într-un avion fără bilet

O fetiţă în vârstă de 7 ani care a fugit de părinţii săi a reuşit să ia un tren către aeroportul din Geneva şi să se urce la bordul unui avion în ciuda faptului că nu deţinea bilet de îmbarcare, informează Reuters. 

Copilul, care se afla duminică alături de părinţii săi în apropierea gării centrale din Geneva, s-a furişat de lângă aceştia şi s-a urcat într-un tren care mergea direct către aeroport. 

Părinţii fetiţei au apelat la poliţiştii elveţieni care au dat de urma ei cu ajutorul înregistrărilor camerelor de securitate de pe aeroport, după cum a explicat purtătorul de cuvânt al aeroportului, Bertrand Staempfli. 

Fetiţa, care a trecut de poarta de securitate dându-se drept copilul adulţilor din jurul ei, a profitat de statura sa mică pentru a trece neobservată de poarta de la terminalul plecări şi s-a îmbarcat într-un avion, se arată într-un comunicat al aeroportului. 

La prima sa încercare, fetiţa a urmat un echipaj până la avion, însă a fost întoarsă din drum. Ea s-a amestecat în mulţime şi a pretins că îşi caută părinţii, precizează sursa citată. 

A doua oară, ea a reuşit să se urce în avion, însă a fost observată de un oficial care a oprit-o şi a predat-o poliţiei. 

Staempfli nu a declarat cărei companii aeriene îi aparţinea aeronava în care s-a urcat copilul sau oraşul de destinaţie al acesteia, însă a precizat că se îndrepta către Franţa. 

Aeroportul a precizat în comunicat că va înăspri măsurile de securitate şi procedurile de îmbarcare în urma acestui incident pe care l-a numit ''profund regretabil''. 

''Acest lucru n-ar fi trebuit să se întâmple'', a adăugat Staempfli.AGERPRES

×