x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

de Jurnalul National    |    03 Sep 2007   •   00:00
PIAŢA MEDIA. Serviciul poştal din Germania (Deutsche Post) intenţionează să lanseze un cotidian gratuit, notează AFP. Informaţia nu a fost confirmată de către oficialii Poştei, dar sursa citată relatează că intreg conţinutul publicaţiei a fost deja stabilit, iar lansarea va avea loc "in viitorul apropiat". Pănă in prezent nici un ziar gratuit nu a reuşit să se impună pe piaţa media din Germania.


LONDRA.
O prietenă a premierului britanic Gordon Brown, proprietara unui institut de sondare a opiniei publice, a primit in ultimii doi ani contracte in valoare de trei milioane de lire sterline din partea agenţiilor guvernamentale, scrie The Sunday Telegraph. Deborah Mattinson face parte din echipa de consilieri a premierului laburist cu care acesta se va consulta pentru a decide dacă va convoca alegeri anticipate.


ITALIA. Unul din cele două cadavre descoperite marţi, in saci de gunoi, intr-o pădure din provincia Lecco a fost identificat ca fiind al unei romănce, a anunţat presa italiană. Este vorba de o prostituată căreia carabinierii i-au descoperit deocamdată doar porecla - "Zingara" (ţiganca). Fata a fost recunoscută de o altă prostituată, după fotografiile prezentate de carabinieri. Anchetatorii presupun că tinerele au fost strangulate. (C.P.)

×
Subiecte în articol: externe