x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

de Jurnalul National    |    22 Sep 2007   •   00:00
IMPUŞCAŢI IN CAMPUS. Doi studenţi au fost impuşcaţi la Universitatea de stat din Delaware. Un bărbat rămas deocamdată neidentificat a deschis focul asupra lor, iar unul dintre răniţi este in stare gravă, relatează Sky News, preluat de Mediafax. Cursurile au fost anulate pentru restul zilei şi toate persoanele din campus au primit instrucţiuni să rămănă in cămine sau in sălile de curs.


PĂCĂLIŢI IN SCOŢIA.
O bandă de infractori din Scoţia a păcălit mai mulţi cetăţeni polonezi, cerăndu-le să plătească aproape 300 de euro in schimbul unor slujbe inexistente. Oficialii scoţieni cred că escrocii sunt bărbaţi şi femei, tot de origine poloneză, care fac parte dintr-o filieră mai mare de crimă organizată. Odată aduse in Scoţia, victimele plăteau sumele cerute, după care "intermediarii" se făceau nevăzuţi, lăsăndu-i cu buza umflată. Mulţi dintre cei inşelaţi nici măcar nu ştiau engleză.


TOT MAI BOGAŢI. Fondatorul Microsoft, Bill Gates, continuă să conducă in clasamentul celor mai bogaţi americani, potrivit revistei Forbes, citată de AFP. In total, cei mai instăriţi 400 de americani totalizează averi de 1.540 miliarde de dolari, cu 23% mai mult decăt in anul 2006. Gates deţine o avere estimată la 59 de miliarde de dolari şi este urmat de investitorul Warren Buffet, cu 52 de miliarde. Lista celor 400 include doar 39 de femei.

×
Subiecte în articol: externe