x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Info

Info

de Jurnalul National    |    15 Oct 2007   •   00:00
ACUZAŢII. Firma de securitate Blackwater USA are legături directe cu Departamentul de Stat american şi cu Agenţia Centrală de Informaţii, fiind implicată in controversatul program CIA de "extrădări extraordinare", arată un raport al eurodeputatului Claudio Fava, citat de Malta Independent şi preluat de Mediafax. Claudio Fava este membru al Parlamentului European şi s-a ocupat de ancheta in cazul inchisorilor secrete administrate de CIA in Europa. Raportul citează mai mulţi membri ai Congresului SUA care l-au audiat pe directorul Blackwater, Eric Prince.


TERORISM PE STADION. Membrii reţelei teroriste Al-Qaeda pregătesc atentate pe stadioane din Marea Britanie, la meciuri de fotbal din Premier League, transmise in direct la televiziune, avertizează un raport al Guvernului de la Londra, citat de News of The World. Atacurile ar urma să fie comise cu avioane de mici dimensiuni prăbuşite in tribune.


TURCIA ATACÃ.... Artileria turcă a lansat şapte sau opt obuze asupra unui sat din nordul Irakului, informează agenţiile internaţionale de presă. Martorii au precizat că obuzele au aterizat in satul Nezdoor, situat la circa cinci kilometri de graniţa cu Turcia, in provincia Dahuk. Atacul a avut loc după ce Guvernul turc a anunţat că va cere aprobarea Parlamentului pentru o operaţiune majoră impotriva militanţilor PKK, ascunşi in munţii din nordul Irakului.

×
Subiecte în articol: externe